Crowdfunded Whisky

Hall of Fame

Een van de dingen waar we ons het meest op verheugen is de Wall of Fame die in onze distilleerderij gaat komen. Daarin komen de namen van alle certificaathouders die de distilleerderij mogelijk gemaakt hebben. We maken er te zijner tijd een feestje van om daar met elkaar de naambordjes op te hangen.

We zijn echter zo blij met alle certificaathouders dat we alvast een digitale Hall of Fame hebben gemaakt op de website. Als een eerste dank-je-wel naar iedereen die ons steunt, vind je hier onder al onze certificaathouders op alfabet en zonder onderscheid in certificaat- en topcertificaathouders.

Ik doe mee

Geweldig! Als je een certificaat van aandeel wilt kopen, klik dan op de button hieronder. Er verschijnt dan een formulier waarin je je gegevens moet invullen. Na verzending daarvan log je in met je account en kom je automatisch in een ideal-omgeving om je betaling te doen.
Contact / Onze nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Of Wil je meer weten over Whiskyplan, stuur ons dan een bericht via het onderstaande formulier. Wij nemen dan contact met je op. Alvast dank voor je interesse!